Για πρώτη φορά στη Genius in Gastronomy θα διεξαχθεί ένα ολοκληρωμένο και πλήρες σεμινάριο αφιερωμένο στα αποστάγματα. Βότκα, τεκίλα, ουίσκυ, ρούμι, grappa, cognac αλλά και bitters και άλλα ποτά θα μπουν στο μικροσκόπιό μας.
Θα δοκιμαστούν πολλά αλλά και σπάνια δείγματα, θα διδαχθεί ο τρόπος παρασκευής τους και η προέλευσή τους από ειδικούς εισηγητές και special guests.
Ημερομηνία: Δευτέρα 17 - Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014
Ώρες σεμιναρίων: 1ο τμήμα μεσημεριανό: 13.30 – 16.30, 2ο τμήμα βραδινό: 19.00 – 22.00
Κόστος συμμετοχής: 450,00 € / άτομο
Μετά το τέλος του σεμιναρίου, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί μία μονοήμερη επίσκεψη - εκδρομή στην Ποτοποιΐα που φτιάχνονται τα ελληνικά spirit, Finest Roots. Το κόστος συμμετοχής θα ανακοινωθεί αργότερα.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ