Το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με θέμα την μπύρα, την παραγωγή της, τις κατηγορίες της, τη γευσιγνωσία και την κατάρτιση στο service και τον συνδυασμό με φαγητό τώρα και στην Θεσσαλονίκη.
To Beer Sommelier Course το διοργανώνει η Genius In Gastronomy, ενώ στη διάρκειά του θα παρουσιαστούν οι ενότητες:
- Ορισμός – Ιστορική αναδρομή - Υγεία, Διατροφή – Πρώτες ύλες
- Παρασκευή της μπύρας
- Κατηγορίες: Lager, Ale, άλλες κατηγορίες
- Service, λίστα, τιμοκατάλογος
- Συνδυασμός με φαγητό
- Επίσκεψη σε ζυθοποιείο
Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014
Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Beer Art, Λυκούργου 2, Λαδάδικα
Ωράριο σεμιναρίου: 11:00-17:00
Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπύρας, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να πιστοποιηθούν και από τον φορέα Staregister.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ