Ακόμα και οι λάτρεις του κρασιού, υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες θα αφήσουν στη μέση ένα μπουκάλι καλό κρασί
Ακόμα και οι λάτρεις του κρασιού, υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες θα αφήσουν στη μέση ένα μπουκάλι καλό κρασί.
Είτε πρόκειται για λευκό, είτε για κόκκινο, είτε για ροζέ, είτε ακόμα και για πορτοκαλί για πιο εξεζητημένες γευστικές αναζητήσεις, είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίζει κανείς για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να ανοίξει μία φιάλη και να τη διατηρήσει με το περιεχόμενό της, πριν την απορρίψει οριστικά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών πετάει το κρασί πολύ πιο συχνά απ’ όσο θα έπρεπε.
Σε κάθε περίπτωση οι λευκές αλλά και οι ροζέ ποικιλίες όταν ανοίγονται μπορούν να διατηρούνται για μία εβδομάδα, ενώ τα πιο ενισχυμένα κρασιά μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής έως και 28 ημέρες. Μερικά από αυτά είναι τα Sherry, Port, Madeira κ.α.
Διαβάστε περισσότερα στο supply.gr