Τα αυθεντικά ουίσκι bars της Αθήνας

Ηλικία, χρόνος ωρίμανσης, αλκοολικοί βαθμοί, γεύση και χρώμα είναι κάποιες από τις βασικές λέξεις που συνοδεύουν το ουίσκι, έτσι ώστε να καταλάβουμε το «ποιόν» του.

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

Είναι και οι λέξεις που σίγουρα θα ακούσετε σε όλα τα αυθεντικά ουίσκι bars της πόλης προκειμένου να επιλέξετε εκείνη την ετικέτα, ανάμεσα σε δεκάδες (σε κάποια και εκατοντάδες) προτάσεις που έχετε, που θα κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον σας για μια γευστική δοκιμή που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Απευθυνθείτε, λοιπόν, στους ειδικούς και απολαύστε ένα ποτήρι ουίσκι, όπως εκείνοι θα σας υποδείξουν. Ξέρουν καλύτερα.

CV Distiller

distiller

Αν μας ζητούσαν το συνώνυμο του ουίσκι bar στην Αθήνα αυτό θα ήταν σίγουρα το CV Distiller, στη Χατζηγιάννη Μέξη. Με εξειδίκευση και γνώσεις γύρω από το ουίσκι, διαθέτει μια αξιοζήλευτη κάβα, πλήρως ενημερωμένη και εντυπωσιακή, από τις πιο πλήρεις στην Ελλάδα.

Με εξεζητημένες και σπάνιες επιλογές σε malt ουίσκι, φιλοξενεί υπέροχα αποστάγματα από διάφορες περιοχές του κόσμου όπως Σκωτία, Ιρλανδία, Ιαπωνία κ.α. Στα συν ο εξαιρετικής αισθητικής ατμοσφαιρικός χώρος και η ιδιαίτερη αγάπη του στις jazz μουσικές.

Tip: Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το κελάρι στο υπόγειο.

Info
Χατζηγιάννη Μέξη 7
τηλ. 210 7231767

Διαβάστε ολοκληρωμένο το άρθρο στο www.greekguide.com