World Class 2014: Μια ανάσα πριν τον παγκόσμιο τελικό

Το διαγωνιστικό τμήμα της διεθνούς πλατφόρμας bartending World Class πλησιάζει στην κορύφωσή του!

Έτσι, σε ελάχιστες μέρες ετοιμαζόμαστε για live ανταποκρίσεις με Λονδίνο και Σκωτία όπου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός μεγάλος, παγκόσμιος τελικός μέσα από τον οποίο θα προκύψει για 6η συνεχόμενη χρονιά ο “WorldClass Bartender of the Year”.

Ο Τεό Σπυρόπουλος, διανύει ήδη μία περίοδο πυρετώδους προετοιμασίας και ως o “Greek World Class Bartender 2014” και εκπρόσωπος της Ελλάδας, θα κληθεί μέσα από μία σειρά δημιουργικών και απαιτητικών δοκιμασιών να εντυπωσιάσει κοινό και κριτές στον παγκόσμιο τελικό.

Σε ρόλο κριτή θα δούμε μεταξύ άλλων και τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο ο οποίος έχει ανακηρυχθεί παγκόσμιος νικητής το 2009, ενώ η τέχνη του bartending ετοιμάζεται και πάλι να εξυψωθεί μέσα από τον μεγαλύτερο και πιο δημοφιλή θεσμό στον χώρο παγκοσμίως.

Η πλατφόρμα του World Class έχει ήδη εκπαιδεύσει περισσότερους από 17.000 bartender σε όλο τον κόσμο και έτσι στα τέλη Ιουλίου ετοιμαζόμαστε να δούμε τους 50 καλύτερους bartender παγκοσμίως, να συναγωνίζονται σε μια σειρά από καινοτόμες προκλήσεις, οι οποίες θα συνδέονται με την ιστορία, την παράδοση και τους ανθρώπους σε διαφορετικές τοποθεσίες σε Σκωτία και Λονδίνο.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του παγκόσμιου τελικού μέσα από τη σελίδα του World Class Greece στο Facebook

Καλή επιτυχία στον Τεό Σπυρόπουλο!