Johnnie Walker Double Black: Έντονη γεύση, έντονη εμπειρία

Το Johnnie Walker Double Black και το Johnnie Walker Black Label μοιράζονται το ίδιο DNA αλλά όχι τον ίδιο χαρακτήρα.

Πόσα βράδια δεν έχουμε όλοι περάσει με ένα καλό ουίσκι;

Πόσες φορές δεν έχουμε όλοι βρει ιδανική συντροφιά με ένα Black και Double Black στο σπίτι ή στο μπαρ;

Πρόσφατα πέρασα ένα υπέροχο βράδυ απολαμβάνοντας το Double Black με αγαπητούς φίλους

Ήταν λοιπόν ένα από εκείνα τα βράδια που βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχεις να δεις καιρό. Με ανθρώπους που εκτιμάς, με άλλους που τους έχεις αδυναμία, και που στο σύνολό τους χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη προσωπικότητά τους και την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα τους.

Το πιο δύσκολο λοιπόν σημείο της διοργάνωσης αυτού του gathering πρέπει να ομολογήσω πως ήταν η επιλογή του ποτού. Τι να επιλέξεις άραγε όταν σε μια παρέα έχεις να μπλέξεις τόσο διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που θέλουν να μοιραστούν τα νέα τους μαζί σου;

Ο πρώτος θέλει να μιλήσει για τις επαγγελματικές του επιτυχίες και κάποιος άλλος για τα νέα του ανοίγματα στο εξωτερικό. Ο δεύτερος ανυπομονεί να μοιραστεί τις συγκλονιστικές του εμπειρίες από τα ταξίδια του στον κόσμο την ώρα που ένα από τα ζευγάρια που έχεις προσκαλέσει μιλά με ευτυχία για το κοινό μέλλον που πρόκειται να ξεκινήσει.

Κάπως έτσι , αποφάσισα να επιλέξω ένα ακόμα μέλος για την ιδιόμορφη παρέα μας, ένα μέλος με εξίσου έντονα και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα βρισκόταν μαζί μας σε όλη την διάρκεια της βραδιάς, το Johnnie Walker Double Black.

Το Johnnie Walker Double Black αποτελεί ένα ξεχωριστό, εκλεκτό ουίσκι και θεώρησα πως θα ταιριάξει ιδανικά με το concept της παρέας.

Η βραδιά κυλούσε όμορφα, τα νέα όλων ήταν συναρπαστικά, το Johnnie Walker Double Black ήταν πάντα “μαζί” μας μαζί με τις κομψές εναλλαγές του καπνού με τα ξηρά φρούτα και την κρεμώδη βανίλια, να μας υπενθυμίζει πως δεν ήταν ο συνδετικός κρίκος της παρέας μας, αλλά ένας από τους πρωταγωνιστές. Ένας πρωταγωνιστής με εξίσου μοναδικό και βαθύ χαρακτήρα χάρη στο blend των πιο δυναμικών whiskies των δυτικών ακτών με αυτά που ωριμάζουν σε βαθιά «καπνισμένα» δρύινα βαρέλια.

Και κάπως έτσι, η συζήτηση και πάλι περιστρεφόταν κάθε τόσο γύρο από την τολμηρή και έντονη γεύση του αλλά και γύρο από το δυναμισμό του blend.

Το Johnnie Walker Double Black αφορά σε όσους ψάχνουν αφορμές για ποιοτικές στιγμές.

Για τις βραδιές με καλή παρέα στο σπίτι που προκύπτουν ξαφνικά, χωρίς να είναι προγραμματισμένο.

Για να κλείσει ωραία μια επιτυχημένη μέρα στο γραφείο.

Σε μια έξοδο με φίλους και τις στιγμές γέλιου που αυτές προσφέρουν.

Για τις έντονες στιγμές συντροφεύουν την επιτυχία, τη δημιουργικότητα, τη χαρά της απόλαυσης και την εμπειρία του να δοκιμάζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που θα θυμάσαι για καιρό.

Για το τέλος, κρατήστε ορισμένες σημειώσεις για τα χαρακτηριστικά του Johnnie Walker Double Black:

Ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα ξύλου, βανίλιας και καπνού,

Έντονη γεύση με χαρακτηριστικό καπνό, κρεμώδη βανίλια, ξύλο και αποξηραμένα φρούτα,

Πλούσιο σώμα και έντονη επίγευση που αφήνει στο στόμα αρώματα καπνού, ξύλου και γλυκών αποξηραμένων φρούτων.

 

* Οι λέξεις JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK, καθώς και η φιγούρα του περιπατητή και τα συναφή λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα. © John Walker & Sons 2014.