Οι πράκτορες του PIMM’S διαλαλούν: Η ώρα 8 ανήκει σε όλους

Κλείστε την τηλεόραση και βρείτε τους φίλους σας για ένα Pimm's Fizz

Η ώρα κόντευε 8. Ήξερα πια πως η ώρα αυτή είναι δικιά μας. Οι πράκτορες του Pimm's το διαλαλούν με κέφι απ' άκρη σ' άκρη της πόλης, σε bars και σε καφέ:

Ώρα 8, δηλαδή ώρα να σταματήσουμε να ανησυχούμε για τα πάντα. Ώρα να κλείσουμε την τηλεόραση, να αφήσουμε στην άκρη τις σκοτούρες τις ημέρας. Ώρα να βρούμε τους φίλους μας και να απολαύσουμε ένα Pimm’s Fizz. Και αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω!

Άκουσα πρώτη φορά για τους agents του Pimm's λίγο πριν τις γιορτές και έκτοτε έχω βάλει μπρός και, όσο πιο συχνά μπορώ, βάζω ένα φρένο στην τρέλα της καθημερινότητας μου και κοιτάω να αφήνω λίγο χρόνο για να βρεθώ με τους φίλους μου, να διασκεδάσω και να γεμίσω τις μπαταρίες μου!

Οι Pimm's agents είναι οι αρχιτέκτονες της συμφωνίας που εξασφάλισε την ώρα 8μμ. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη συμφωνία μεταξύ του Pimm’s και της Διεθνούς Ένωσης Ποιοτικού Χρόνου (www.iaqtime.org). Αποστολή των δύο πρακτόρων είναι να θυμίσουν στους Έλληνες πώς πρέπει να αντιδράσουν στα συνεχή κύματα κακών ειδήσεων και να βγουν έξω περισσότερο. Ε, κάτι ξέρουν! Κι εγώ και όσους ξέρω νιώθουμε έτσι, μια ανάγκη για περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Με συνθήματα όπως «στις 8 μπορούμε πια να κάνουμε ότι θέλουμε», «κλείστε την τηλεόραση», «βγείτε έξω να διασκεδάσετε», μας προτρέπουν να βρεθούμε με φίλους, να αστειευτούμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε τη ζωή.

Καιρός να το κάνουμε!