Ο Άκης δείχνει Γιώργο Παπανδρέου και Λαυρεντιάδη

Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη αλλά και στελέχη των media δείχνει για τη "στοχοποίηση του", όπως λέει, ο Ακης Τσοχατζόπουλος που απολογείται για τρίτη μέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως το θέμα είναι πολιτικό προσθέτοντας πως "τις τελευταίες μέρες βλέπω να ξαναφουντώνει το κλίμα συνεργασίας των δυνάμεων που το 2010 έκαναν την επικοινωνιακή επίθεση σε βάρος μου" κατονομάζοντας ξανά τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και επιχειρηματίες που στρατεύτηκαν, όπως είπε, εναντίον του.

Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι σε καμία περίπτωση δεν δωροδοκήθηκε, δεν ζήτησε και δεν πήρε ανταλλάγματα, τονίζοντας πως " θα επιμείνω σε αυτό. Δεν θέλω να ξεπροβάλλει από την πλευρά του δικαστηρίου η άποψη που δεν τα δέχεται όλα αυτά, με μια καταδίκη, κάτω από παρεμβάσεις βέβαια και όχι γιατί έχει πειστεί".

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος ανέφερε ότι είναι στοχοποιημένος ενώ σε ερωτήσεις που του υπέβαλε ο εισαγγελέας του απάντησε: "Με κουτσομπολιά θα με αγγίξετε κύριε Εισαγγελέα; Εχω πει και έχω αποδείξει ότι δεν δωροδοκήθηκα. Είναι ξεκάθαρο αυτό".

Σε ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής, ο Ακης Τσοχατζόπουλος υποστήριξε πως κάποιες χειρόγραφες σημειώσεις του που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο γραφείο του είναι πλαστές και δεν του ανήκουν.