Δημιουργία, ξανά!: Επανεξελέγη πανηγυρικά ο Θάνος Τζήμερος

Την προεδρία του κόμματος "Δημιουργία, ξανά!" κέρδισε και πάλι ο Θάνος Τζήμερος.

Ο πρόεδρος της παράταξης είχε παραιτηθεί και είχε ζητήσει νέα διαδικασία εκλογής προέδρου, μέσω έκτακτου συνεδρίου, στο οποίο θα έθετε ξανά υποψηφιότητα και ο ίδιος.

Τελικά, επανεξελέγη στον προεδρικό θώκο του κόμματος, παρά τις ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί και την αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του που είχε κυρίως να κάνει με τη συνεργασία του με τη Δράση στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

Με συμμετοχή σχεδόν 700 εκλογέων, ο Θάνος Τζήμερος επανεξελέγη πανηγυρικά.

Από τους υποψήφιους, αντίστοιχα, έλαβαν: Θάνος Τζήμερος 569, Άγγελος Μπαρμπαλιός 81, Χριστόφορος Μούτουλας 15, ενώ υπήρχαν και 4 λευκές ψήφοι.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ. Τζήμερος δήλωσε: "Η δημιουργία, ξανά! ενηλικιώθηκε και συνεχίζει οργανωμένη, δυναμική και πρωτοπόρα αυτό που ξεκίνησε: το ξερίζωμα του φαύλου πολιτικού συστήματος και τη δημιουργία μιας αξιοπρεπούς, παραγωγικής Ελλάδας. Δεν είναι καθόλου εύκολο, το ξέρουμε, αλλά ήδη είμαστε πολλοί και όσο πάει, γινόμαστε περισσότεροι".

Την Κυριακή 7 Απριλίου, από τις πρώτες πρωινές ώρες, έως το βράδυ, θα διεξαχθεί ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή των υπόλοιπων οργάνων (Πολιτικό Συμβούλιο, Εθνική Επιτροπή, Ελεγκτική Επιτροπή).