Γαλάζιοι και “συριζαίοι” βουλευτές στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μισά μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Σωφρονιστικού Κώδικα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσος Κουράκης ο "γαλάζιος" βουλευτής κ. Α. Κουτσούμπας και μαζί του οι συριζαίοι βουλευτές κυρία Βασιλική Κατριβάνου και κ. Στ. Παναγούλης συναντήθηκαν στο ψυχιατρείο των ανδρικών φυλακών του Κορυδαλλού με τον έγκλειστο για οικονομικά εγκλήματα επιχειρηματία κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Όπως γράφει ο "Βηματοδότης", οι βουλευτές δεν θέλησαν να επισκεφθούν τις ανδρικές ή τις γυναικείες φυλακές, προφανώς για να μη συναντήσουν τους προφυλακισμένους για τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά και πρώην... συναδέλφους τους, όπως για παράδειγμα τον κ. Α. Τσοχατζόπουλο ή τους έγκλειστους χρυσαυγίτες. Ζήτησαν να πάνε μόνο στο ψυχιατρείο, στο νοσοκομείο και στη... βιβλιοθήκη.

Οι τέσσερις βουλευτές όταν επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη του Κορυδαλλού, αντίκρισαν τον επιχειρηματία κ. Κ. Γιαννίκο. Φεύγοντας οι βουλευτές υποσχέθηκαν ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθούν και το ψυχιατρείο γυναικών για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με την κυρία Βίκη Σταμάτη.