Συνέχεια της κόντρας Άδωνι-Καμμένου με υπονοούμενα

Νέα απάντηση έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο και τον προειδοποίησε, αναφορικά με την απειλή του τελευταίου ότι θα επανέλθει με μηνύσεις.

"Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα το συμβούλευα να μην το κάνει. Εγώ προσωπικά, αν το θέμα έρθει στη Βουλή, θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου. Όμως θα συμβούλευα τον κύριο Καμμένο να μην συνεχίσει, διότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία", δήλωσε με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Η κόντρα των δύο ανδρών κλιμακώνεται με αφορμή την επιδότηση που αφορά το σπίτι της οικογένειας Καμμένου στην Ικαρία, στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

"Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;", διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην επιδότηση που φέρεται να έλαβε η πεθερά του κ. Καμμένου προκειμένου να ανοίξει ξενώνα.

Ο κ. Καμμένος εξήγησε την Κυριακή ότι το ακίνητο στην Ικαρία αποτελεί τουριστική μονάδα δέκα δωματίων ιδιοκτησίας της μητέρας της συζύγου του.

"Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας, όταν σύμφωνα με τον νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της", συμπλήρωσε.

Με σημερινές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι υπάρχει μία «παλιά αντιδικία» με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., "Από τότε που ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε προδότες όσους ψηφίζουν μνημόνια, υπάρχει μια αντιδικία", εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

"Ο κ. Καμμένος με κατηγορεί επί χρόνια στους πάντες", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.