Η ιπτάμενη απόδραση Λιάπη από τις σκοτούρες!

Δεν επέτρεψε σε κανέναν να χαλάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του, ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, που συνελήφθη να οδηγεί με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο το πολυτελέστατο τζιπ του.

Και πώς θα μπορούσε δηλαδή να αφήσει αυτό το... ατυχές περιστατικό να του χαλάσει τις διακοπές ; Άλλωστε, είναι γνωστό στους κοσμικούς κύκλους ότι είναι καλοζωισμένος και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή !

Το Μιχάλη Λιάπη, λοιπόν, τον είδαμε προ ημερών με τις χειροπέδες (φρόντισε να τις κρύψει με το μπουφάν του), με αθλητική περιβολή, καπέλο και ξαναμπήκε στα σπίτια όλων, μέσα από την είδηση της σύλληψης του.

Τότε, φέρεται να είχε πει ότι έβγαλε το αυτοκίνητο μια βόλτα για να φορτίσει τις μπαταρίες, αφού θα έφευγε στην Ασία. Ε, τελικά έφυγε, λίγες ώρες μετά την αναβολή, που πήρε στο δικαστήριο !

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τη Λούτσα, όπου έγινε η σύλληψή του, βρέθηκε στην... Κουάλα Λουμπούρ, ταξιδεύοντας με την Qatar Airways και με ενδιάμεσο σταθμό την Ντόχα. Το ταξίδι του βέβαια κόστισε πολλές φορές παραπάνω από ότι θα του κόστιζε να ήταν φορολογικά "εντάξει" με το αυτοκίνητό του.

Ο Μιχάλης Λιάπης ταξίδεψε με την πτήση 204 της Qatar, στις 18.40 το απόγευμα της Τετάρτης, και, με ενδιάμεσο προορισμό την πρωτεύουσα του αραβικού κράτους, έφτασε στην εξωτική Μαλαισία.

Όσοι τον είδαν στο αεροδρόμιο, αναφέρουν ότι έφτασε με αθλητική και χειμωνιάτικη αμφίεση, και, βέβαια, προσέλκυσε τα βλέμματα. Ωστόσο, ο ίδιος προσπάθησε να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητος...

Πέρασε τον έλεγχο διαβατηρίων λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, και πέρασε στην αίθουσα αναχωρήσεων. Είχε ήδη μάθει για την αναβολή, που του έδωσε το δικαστήριο, είχε πληρώσει τα πρόστιμά του και, βεβαίως, ενημερώθηκε ότι αποτελεί παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία...

Και η ζωή συνεχίζεται για τον πρώην υπουργό...

Σαν να μην τρέχει τίποτα !

Φωτογραφία από παλιότερα εμφάνιση του πρώην υπουργού