Χάρτη με σημειωμένες τοποθεσίες στα Εξάρχεια είχε ο Κασιδιάρης

Αναλυτικός χάρτης της περιοχής των Εξαρχείων, με 18 τοποθεσίες σημαδεμένες, ανακτήθηκε από τον υπολογιστή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Έθνος", στα αριστερά του χάρτη υπάρχουν πληροφορίες για τα μαρκαρισμένα κτίρια και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα περισσότερα αποτελούν στέκια αναρχικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα σημαδεμένα κτίρια φέρονται να είναι στόχοι.

Φαίνεται πως οι χώροι που συχνάζουν ή διαχειρίζονται άτομα που πρόσκεινται στον αντεξουσιαστικό χώρο είχαν μπει στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ άλλων, διακρίνονται τα πολιτικά γραφεία της ΚΟΕ και ο πολυχώρος Νοσότρος του γνωστού αναρχικού Νώντα Σκυφτούλη.

Περιλαμβάνονται ακόμη καφετέριες των Εξαρχείων, όπως οι "Πωλείται" και "Τούρκος" και ο σύνδεσμος των φιλάθλων της ΑΕΚ στην οδό Τζαβέλλα.

Επίσης, στον επίμαχο χάρτη ήταν σημειωμένα τα κτίρια του εκδοτικού οίκου ΚΨΜ, του Στεκιού Μεταναστών, αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Χρωματισμένα ήταν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και τα κτίρια του Παλαιού Χημείου, της Νομικής και του Πολυτεχνείου στην οδό Στουρνάρη.