Eπίσκεψη – έκπληξη Παυλόπουλου σε μονογονεϊκή οικογένεια

Σε μία συγκινητική πράξη αλληλεγγύης και αγάπης, προέβη ο πρώτος πολίτης της χώρας Προκόπης Παυλόπουλος, με τον προσωπικό του σεμνό και διακριτικό τρόπο μιας και επισκέφθηκε το φτωχικό σπίτι μιας μονογονεϊκής οικογένειας στο Περιστέρι, προσφέροντας δώρα και χαρά στις ενοίκους του όπως αναφέρει το e-typos.com.

Ο ΠτΔ συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, επισκέφτηκε το μεσημέρι απροειδοποίητα, δίχως κάμερες και δημοσιογράφους, το σπίτι της μακροχρόνια άνεργης κυρίας Άννας, η οποία αιφνιδιάστηκε ευχάριστα.

Η άνεργη μητέρα υποδέχτηκε τον κ. Παυλόπουλο και συζήτησαν για τις δυσκολίες αλλά και τον αγώνα που καταβάλλει η ίδια για να ζει με αξιοπρέπεια η οικογένειά της.

Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της χώρας τη νέα χρονιά, ευχόμενος Καλή Χρονιά, υγεία, δύναμη και ελπίδα.

Σύμφωνα με το egiakoumis.gr, στο τέλος της επίσκεψης, η μητέρα της μικρής Φωτεινής ζήτησε μια φωτογραφία μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον δήμαρχο του Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ως ενθύμιο για την απρόσμενη αυτή συνάντηση.