Καμμένος: Ζητά συζήτηση αρχηγών για Κυπριακό και Σκοπιανό

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και αυτές ως προς την εξεύρεση ονομασίας στο Σκοπιανό, ζητά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Όπως ειδικότερα αναφέρει ο κ. Καμμένος, η συζήτηση πρέπει να γίνει ώστε να εκφραστούν δημόσια οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

“Η διεξαγωγή μιας αναλυτικής συζήτησης στην Ολομέλεια, για τόσο σημαντικά εθνικά θέματα, θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης πριν από κρίσιμες αποφάσεις”, υποστηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

“Τα εθνικά θέματα διολισθαίνουν επικίνδυνα. Τα εθνικά θέματα διολισθαίνουν ενδοτικά. Το Κυπριακό και το όνομα των Σκοπίων, είναι δύο από τις αιχμές του δόρατος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες”, δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, που ανακοίνωσε την αναχώρηση, υπό τον Πάνο Καμμένο, αποστολής για την Κύπρο από την Παρασκευή 21 έως την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, που θα περιλαμβάνει επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων και των φορέων που εναντιώνονται στο κοινό ανακοινωθέν.