Δούρου: Ο Τσίπρας δεν μου είπε μη μιλάς στο τηλέφωνο γιατί σε ακούν

Διαψεύδει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι το τηλέφωνο του είναι υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

"Εγώ ήμουν στη συνεδρίαση της ΚΟ. Μη μιλάς Δούρου στο τηλέφωνο γιατί κάποιοι σε ακούν δεν μου είπε", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega. Πρόσθεσε ακόμη ότι αυτό που είπαμε είναι ότι σε μια χώρα που παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό, πρέπει να μας εξηγηθεί πως παρακολουθούσε η αντιτρομοκρατική όλο αυτό το διάστημα.

Στο μεταξύ την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης προκάλεσε η, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τοποθέτηση  του Α.Τσίπρα με την οποία εφιστά την προσοχή των στελεχών του λέγοντας οτι παρακολουθείται τόσο το προσωπικό του τηλέφωνο όσο και το τηλέφωνο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, o κ. Τσίπρας κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του την περασμένη Τετάρτη είπε: "Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου όσο και τα τηλέφωνα των βουλευτών μας".

Το δημοσίευμα προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Δένδια ο οποίος καλεί τον Α.Τσίπρα να ανακαλέσει ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

"Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.  Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί" αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως.