Γκίνια στη Χρυσή Αυγή για έλλειψη “συναγωνιστών”

Στο εσωτερικό τώρα της Χρυσής Αυγής επικρατεί και γκρίνια και κατήφεια. Σ'υμφωνα με τον 'Βηματοδότη" επιρρίπτονται ευθύνες σε διάφορους πυρήνες που δεν κατάφεραν να μαζέψουν κόσμο, έξω από τη ΓΑΔΑ ή έξω από τα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες. "Έχουν ξαφνικά εξαφανιστεί πολλοί απ΄αυτούς που έκαναν τους παράγοντες" έλεγαν στις κλειστές συσκέψεις τους).

Άλλωστε όλες αυτές τις μέρες που ο αρχηγός και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος οδηγούνταν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ ή στα δικαστήρια κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, και κατέληγαν είτε ελεύθεροι, είτε στη φυλακή, οι υποστηρικτές τους περιορίζοντας σε μερικές δεκάδες, στην καλύτερη περίπτωση 150-200 άτομα... Και όλα αυτά παρά την τεράστια κινητοποίηση από τα κεντρικά του κόμματος

Το σημαντικότερο, οι βουλευτές (που έμειναν απ' έξω) άρχισαν να συνειδητοποιούν το εξής: Εάν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την άρση της κρατικής χρηματοδότησης προς τη Χρυσή Αυγή, θα αρχίσουν να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα γραφεία. Ελεγαν μάλιστα ότι τα ενοίκια πληρώνονταν απευθείας από το κόμμα μέσω της κρατικής επιχορήγησης.