Φωτογραφίες: Το σοκ και η μπλε γραβάτα του Μιχαλολιάκου

Εμφανής ήταν η κούραση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και το σοκ από την απόφαση για προφυλάκισή του, καθώς - λίγες ώρες νωρίτερα - είχαν αφεθεί ελεύθεροι οι Κασιδιάρης, Μίχος και Παναγιώταρος, με περιοριστικούς όρους.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπήκε χθες, το απόγευμα της Τετάρτης, με γραβάτα και σακάκι, σχεδόν ατσαλάκωτος στην Ευελπίδων και βγήκε μετά τις 4 το πρωί της Πέμπτης χωρίς την μπλε γραβάτα του και εμφανώς καταβεβλημένος... Τα μαλλιά του ήταν ανακατεμένα και τίποτα δεν θύμιζε την είσοδό του στο γραφείο του ανακριτή και βγήκε φωνάζοντας το γνωστό ναζιστικό σύνθημα "Ζήτω η νίκη".

Εκεί, τον περίμεναν Μίχος και Κασιδιάρης και ο κ. Μίχος ήθελε να μπει μέσα στο κτήριο, ωστόσο του το απαγόρευσαν οι αστυνομικοί. Στην έξοδο, ήταν η γυναίκα του, Ελένη Ζαρούλια, και η κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Δείτε τα στιγμιότυπα

Η είσοδος

Η έξοδος

Στο βίντεο κατά την έξοδο Μιχαλολιάκου ακούγονται περίπου 10 χρυσαυγίτες να φωνάζουν συνθήματα, η κόρη του Ουρανία (που δεν φαίνεται ωστόσο) να φωνάζει "θα τους νικήσουμε τους π...δες" και η Ε. Ζαρούλια να φωνάζει "είσαι διαμάντι".