Μούδιασμα στον πολιτικό κόσμο με τους ελεύθερους Χρυσαυγίτες

Μουδιασμένοι είναι οι βουλευτές σε όλες τις πτέρυγες των κομμάτων της Βουλής, μετά την απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων, που άφησαν ελεύθερους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, ενώ στις φυλακές οδηγείται, για την ώρα μόνο ο Γιάννης Λαγός.

Επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει ακόμη από την πλευρά της ΝΔ, που περιορίζεται να δηλώνει ότι η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της. Στο ίδιο μήκος και η αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Π. Σκουρλέτη να ζητάει από όλους να περιμένουν τις δικαστικές εξελίξεις. Μάλιστα τόνισε πως το ότι είναι ελεύθεροι δε σημαίνει ότι δεν είναι και υπόδικοι.

Από τη ΔΗΜΑΡ δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση, όπως και από το ΠΑΣΟΚ.

Υπό το βάρος των εξελίξεων και με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής να συνεδριάζει αύριο και ήδη να πανηγυρίζει για τις εξελίξεις, βαρύνουσας σημασίας κρίνεται η απόφαση για προφυλάκιση ή μη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και του υπαρχηγού, Χρήστου Παππά.

Μάλιστα μετά τις συλλήψεις και τις χειροπέδες, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς αυτή την ώρα, ότι αύριο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα λείπει μόνο ο Γιάννης Λαγός.

Είναι δεδομένο ότι μετά τις συλλήψεις αλλά και τις απελευθερώσεις το κλίμα έχει πολωθεί έντονα και οι συνεδριάσεις στο κοινοβούλιο αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, αφού βουλευτές που μέχρι πριν λίγη ώρα ήταν με χειροπέδες και στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ θα ανεβούν στο βήμα της Βουλής για να μιλήσουν...