Αποκάλυψη: Μίλησε το όπλο του Παναγιώταρου

Άκρως αποκαλυπτικά για τη δράση της Χρυσής Αυγής και τη χρήση όπλων είναι τα στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας.

Οι τελευταίες πληροφορίες επισημαίνουν ότι το όπλο που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο αυτοκίνητο του Ηλία Παναγιώταρου έχει χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον μία φορά.

Συγκεκριμένα η βαλιστική εξέταση έδειξε ότι το όπλο του Παναγιώταρου, που βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, χρησιμοποιήθηκε στην κηδεία του Νίκου Ντερτιλή, οπότε και είχαν ακουστεί πυροβολισμοί.

Τότε στο χώρο βρέθηκαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, Μιχάλης Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος. Το παρών έδωσαν ακόμα ο εκδότης Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και ο ναύαρχος εν αποστρατεία Αντώνης Ναξάκης.

Στεφάνια έστειλαν ο Κώστας Πλεύρης (ήταν κι εκείνος παρών), υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με το ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, η οικογένεια Στυλιανού Παττακού και η χήρα του Νικόλαου Μακαρέζου, Χαρίκλεια Μακαρέζου.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος είπε ότι ο Ντερτιλής ήταν ήρωας σαν τον Κολοκοτρώνη και τον Σωκράτη.