Παυλόπουλος: Δεν θα κρυφτώ στο σπίτι μου

"Αυτό που συνέβη χθες δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο ζωής μου", είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 με αφορμή όσα συνέβησαν χθες έξω από την βουλή, όπου δέχθηκε επίθεση από εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ.

"Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που κυκλοφορούν στον κόσμο και θα κυκλοφορούν. Ούτε θα κρυφτώ στο σπίτι μου, ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσω ασφάλεια, ούτε τίποτα. Είναι το ρίσκο που πρέπει να παίρνει ο κάθε πολιτικός, ιδίως αυτοί που έχουν κυβερνήσει και οι οποίοι έχουν πάρει αποφάσεις, έχουν αναλάβει ευθύνες. Ενα είναι το γεγονός αυτό και το διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: "Το δεύτερο είναι σαφές, όχι μένα, αλλά γενικότερα αυτά τα φαινόμενα –μην ξεχνάτε την περίπτωση του Κώστα Χατζηδάκη και άλλα τινά. Και είναι βέβαιο ότι τα καταδικάζει κανείς και χαίρομαι γιατί τα καταδίκασε σύσσωμος ο κόσμος όχι επ' ευκαιρία της δικής μου περίπτωσης τονίζω. Θέλω όμως να μείνω σε κάτι άλλο. Χαίρομαι για όσους τα καταδίκασαν, ωστόσο πολύ με προβληματίζει και δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι υπάρχει κάμποσος κόσμος ο οποίος βλέποντας τις χθεσινές εικόνες θα είπε: "καλά του έκανε"".