“Υπάρχει θέμα με το όχι Κουκουλόπουλου”

Αρνητικές εντυπώσεις δημιούργησε και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ το "όχι"¨Κουκουλόπουλου στο λουκέτο στη Δημοτική Αστυνομία. "Υπάρχει θέμα" με την αρνητική ψήφο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι θα ήταν προτιμότερο ο κ. Κουκουλόπουλος να έχει εκφράσει τη διαφωνία του και να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

"Ο Π. Κουκουλόπουλος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα ληφθούν οι αποφάσεις" σημείωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι υπάρχει ζήτημα με την ψήφο του κ. Κουκουλόπουλου ακριβώς επειδή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και οι κινήσεις του στέλνουν κάποια μηνύματα στους βουλευτές του Κινήματος και στους πολίτες.

"Όταν κάποιος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος καλό είναι να έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα από την αρχή. Αυτό είναι πιο έντιμο, γιατί εκφράζει τη γραμμή της παράταξης. Αν διαφωνείς..." είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.