Πολύδωρας: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία

Για συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του, ακόμη και μέσα από το κόμμα του, έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Β. Πολύδωρας μετά τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή και επεσήμανε ότι ο ίδιος είναι ήδη σε συνεννόηση με ψηφοφόρους του κόμματος. "Δεν είμαι Χρυσαυγίτης" είπε, ωστόσο επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία.

"Οργάνωσαν συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου, ακόμη και μέσα από το κόμμα μου. Δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στη συνεργασία και τη συνεννόηση" είπε στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: "Εγώ είμαι ενωτικός άνθρωπος. Θα μου το απαγορεύσετε; Μιλάω για συνεννόηση για να κάνω άμυνα σε κίνδυνο υπαρκτό".

Αναφορικά με την συνεννόηση για την οποία μιλάει επεσήμανε: "Την κάνω ήδη. Τη συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή. Άνθρωποι με χαιρετούν στο δρόμο και μου λένε: "Δεν σας πάω και ψήφισα Χρυσή Αυγή. Τους απαντάω έλα να συνεννοηθούμε να δούμε πως θα βγούμε στο ξέφωτο". Τι θα γίνω στρατολόγος της Χρυσής Αυγής; Δεν θα καλώ τους πολίτες για συνεννόηση;"

Είπε μάλιστα ότι λαμβάνει χιλιάδες e-mail με συγχαρητήρια και πρόσθεσε ότι ψηφίζει τα μνημόνια με πόνο καρδιάς.

"Εγώ δεν ψάχνω για κόμμα, δεν πάω σε άλλο κόμμα, δεν φτιάχνω κόμμα. Άλλοι έψαχναν για κόμμα και έφτιαχναν κόμμα" είπε με νόημα κάτι που ερμηνεύεται ως καρφί για τον Αντώνη Σαμαρά.

"Οταν ημούν εγώ στη ΝΔ δεν ξέρω που ήταν η Πιπιλή" είπε αναφορικά με τις δηλώσεις της βουλευτού να πάει στη Χρυσή Αυγή.