Βενιζέλος: Αναγκαία η συμφωνία για άμεση συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ

Αύριο στις 20:30 θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και το μέλλον της κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του από την Ιπποκράτους μετά τη σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως η πλειοψηφία του λαού δε θέλει εκλογές, αλλά μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία όμως δε θα είναι απλά μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, αλλά μία γνήσια τρικομματική συνεργασίας που θα λειτουργεί με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι έχει μεγάλη σημασία να υπάρξει συμφωνία των αρχηγών που θα διασφαλίσει την άμεση συμμόρφωση της κυβέρνησης στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης σε όλες τις συχνότητές της, και ταυτόχρονα να δοθεί μία νέα ώθηση στην κυβέρνηση, με μία επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία και κανόνες που θα τηρούνται.

Όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, αύριο στις 17:00 θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών.