Νέο φραστικό επεισόδιο στη Βουλή: “Έλα να μας τα πεις έξω ρε”

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος τους ο Ηλίας Κασιδιάρης για το γνωστό μεταξύ τους περιστατικό σε τηλεοπτική εκπομπή το περσινό καλοκαίρι.

Πρωταγωνιστής στο επεισόδιο ήταν ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος ζήτησε το λόγο αφού οι δύο κατηγορούμενες βουλευτές είχαν τοποθετηθεί για το ζήτημα, όμως ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν του τον έδωσε, επικαλούμενος διαδικαστικούς λόγους, σύμφωνα και με τον κανονισμό της Βουλής.

“Δεν είστε πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου, είστε κομματικός πρόεδρος. Ντροπή σας, δεν έχουμε καμία θέση εδώ, μέσα σε αυτό το αίσχος, σε αυτή την ξεφτίλα”, σχολίασε έξαλλος ο κ. Κασιδιάρης, με τον κ. Μεϊμαράκη να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Η κατάσταση ξέφυγε όμως όταν παρενέβη ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι του απάντησαν με τη σειρά τους “έλα να μας τα πεις έξω ρε” και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη, με τον βουλευτή της ΝΔ να συνεχίζει να τους προκαλεί και το επεισόδιο να λήγει τελικά με παρέμβαση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή.

Για την ιστορία, η Βουλή αποφάσισε να μην άρει την ασυλία της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη.