Βενιζέλος: Ο Ραγκούσης δε συνιστά μέγεθος του δημοσίου βίου

Ευθεία επίθεση σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν κάνει ο Ευ. Βενιζέλος. Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ο Ευ. Βενιζέλος αποφάσισε να μιλήσει εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "Crash".

Σε ερώτηση αναφορικά με τις κινήσεις του Γ. Ραγκούση, αλλά και του Γ. Παπακωνσταντίνου επισημαίνει πως: "Αναλαμβάνω το βάρος της μη διαγραφής τους και επειδή τους έβαλα στα ψηφοδέλτια", ενώ για τον πρώην υπουργό Εσωτερικών λέει: "Ο Ραγκούσης δεν συνιστά μέγεθος του δημόσιου βίου".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον πρωθυπουργό δηλώνει ότι έχει πολύ καλές και ειλικρινείς σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά προαναγγέλλει ισχυρή σύγκρουση στις ευρωεκλογές αφού το ΠΑΣΟΚ θα "κατέβει" με τη σημαία των ευρωσοσιαλιστών, με άλλον υποψήφιο πρόεδρο για την ΕΕ (τον κ. Σουλτς) και με άλλη "ατζέντα".

"Δεν μπορεί να κυβερνήσει και δεν πρέπει να το πιστεύει ότι μπορεί μόνος του ο κ. Σαμαράς" τονίζει.

Απαντώντας στο αν υπάρχουν "γιάφκες" φίλων του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ που δίνουν την αίσθηση ότι τον υπονομεύουν, ο κ. Βενιζέλος αν και δεν το αποκλείει σημειώνει "ελπίζω όχι, αυτά είναι γραφικά".

Για αποχωρήσαντες Α. Διαμαντοπούλου και Α. Λοβέρδο τονίζει πως: "Εχουν αποχωρήσει προ πολλού και κάνουν τώρα κινήσεις για να υπενθυμίσουν την πολιτική τους ύπαρξη. Οι επιλογές τους δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ".