Έντονη ενόχληση Κουΐκ με τις κινήσεις Καμμένου

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση παραίτησης από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, εξήγησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τ. Κουΐκ μιλώντας στον realfm.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις σχέσεις που διατηρεί με την ηγεσία του κόμματος ο κ. Κουίκ ανέφερε: "Γίνονται κάποια πράγματα τα οποία επιτρέψτε μου να πω ότι δεν με βρίσκουν σύμφωνο, αλλά κι αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αρκεί να τα κουβεντιάζουμε. Με συγχωρείται... Να αισθανθώ ενοχλημένος όταν μαθαίνω από tweet ότι ο αρχηγός μου είναι στο Ρέικιαβικ; Οπως επίσης μου ελέχθη ότι θα έπρεπε να ξέρω από τις ανακοινώσεις του κόμματος ότι είναι και στην Αμερική".

"Δεν είμαι καθόλου κουρασμένος όπως ελέχθη από κάποιους συναδέλφους μέσα από το κόμμα προσπαθώντας να αιτιολογήσουν την παραίτησή μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ. Και πρόσθεσε: "Είμαι της άποψης ότι ουδείς αναντικατάστατος. Δεύτερον, θεωρώ ότι επιτελώ μια εξαιρετικά σημαντική δουλειά, γιατί εξακολουθώ να τρέχω ως ρεπόρτερ, ως δημοσιογράφος ασκώντας τα πολιτικά μου καθήκοντα σε 19 εκλογικές περιφέρειες. Και τρίτον, πολλές φορές η παραίτηση δεν στρέφεται εναντίον κάποιου, αλλά μπορεί να είναι η προάσπιση της δικής μου της σωστής λειτουργίας ως μιας προσωπικότητας, έστω και μεσαίου μεγέθους, που όμως έχει μια ιστορία με επιτυχίες και αποτυχίες, που θα ήθελα να την προασπιστώ".