Γεωργιάδης: Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Αντίθετος στην ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, το νομοσχέδιο αυτό επιχείρησε να τον περάσει το ΠΑΣΟΚ, και τότε το απέρριψαν τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ. “Πώς είναι δυνατό να έρθουμε εμείς και να το αποδεχθούμε;”, διερωτήθηκε.

Σχολίασε ακόμα πως, αν νομοθετηθεί έγκλημα γνώμης, τότε την επόμενη φορά που κάποιος θα χαρακτηρίσει “ναζί” ένα μέλος της Χρυσής Αυγής θα κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση.

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής μπορεί να αντιμετωπιστεί με την απαγόρευση του κόμματος, απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να μετονομαστεί σε “Γαλάζια Αυγή” ή σε “Κόκκινη Αυγή” και δε θα άλλαζε ουσιαστικά τίποτα. “Αν δείξουμε στον ελληνικό λαό το πραγματικό τους πρόσωπο, τότε θα αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο”, υπογράμμισε.

Ο κ. Γεωργιάδης παρατήρησε ακόμα ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κάποιες φορές νομιμοποιεί τη βία της άλλης πλευράς, αναφερόμενος σε “καλή βία” και “κακή βία” και επανέλαβε την άποψή του πως η βία πρέπει να καταδικάζεται απ' όπου κι αν προέρχεται.