ΠΑΣΟΚ: Να προχωρήσει χωρίς συμβιβασμούς το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με θέμα συζήτησης το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν την άμεση προώθηση στην Βουλή και την ψήφισή του νομοσχεδίου, ως μια θεσμική τομή που αφορά την προστασία της κοινωνίας, του πολίτη και των δημοκρατικών θεσμών.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, ο γραμματέας της ΚΟ ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης, τόνισε ότι πρόκειται για ένα θέμα που πρώτο το ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε και ξεκαθάρισε ότι το νομοσχέδιο πρέπει να προχωρήσει χωρίς συμβιβασμούς. “Καμία συντηρητική λογική δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε ακόμα τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες που “στον βωμό της συντήρησης ενός ανιστόρητου διπολισμού με μικροκομματικούς στόχους, αποδυναμώνουν την αναγκαία κοινή προσπάθεια κατά του νεοναζισμού και των εκφραστών του, της Χρυσής Αυγής”.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ πέραν του κ. Μανιάτη, μετείχαν η εισηγήτρια της ΚΟ για θέματα του Υπ. Δικαιοσύνης, Θ. Τζάκρη, το μέλος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου, Χ. Πρωτόπαπας, και ο γενικός γραμματέας του υπ. Εσωτερικών, Γ. Ιωαννίδης.