Στουρνάρας: Πάμε καλά αλλά έχουμε δρόμο ακόμη

Βέβαιος ότι “πάμε καλά” στον τομέα της οικονομίας δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του μεγάρου Μαξίμου όπου ολοκληρώθηκε συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό.

Όπως είπε ο κ. Στουρνάρας “δεν πρέπει να εφησυχάζουμε γιατί έχουμε ακόμη απόσταση να διανύσουμε”.

Στη σύσκεψη στο Μαξίμου, που έγινε ενόψει της αναχώρησης του πρωθυπουργού για την Κίνα συμμετείχαν ο υπουργός και τον υφυπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και Νότης Μηταράκης αντίστοιχα.

Τον κ. Σαμαρά, που αναμένεται να επισκεφθεί το Πεκίνο και τη Σαγκάη, θα συνοδεύουν ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστας Μουσουρούλης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης καθώς επίσης, ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης και ομάδα 50 Ελλήνων επιχειρηματιών οι οποίοι θα συζητήσουν με Κινέζους συνάδελφούς τους για το άνοιγμα των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών.