Ν. Δένδιας: Βαθύτατα αντιχριστιανικό το πρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε - εμμέσως- στη Χρυσή Αυγή,  ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας, κατά την επίσκεψη και διάλεξη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χωρίς να κατονομάσει το κόμμα,   ο υπουργός μίλησε για τάγματα εφόδου τα οποία “επικαλούνται τον μανδύα του Χριστιανού” για να κρύψουν το αντιχριστιανικό πρόσωπό τους, ενώ για μία ακόμη φορά ξεκαθάρισε ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να υποκαθιστά την Αστυνομία στο καθήκον της και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας, με κριτήριο το χρώμα του δέρματος ή το θρήσκευμα.

“Μπορεί η Ελληνική Αστυνομία να έχει το δυσάρεστο έργο κάποιες φορές να επιβάλλει τον Νόμο, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την υποκαθιστά στο καθήκον της αυτό και πολύ περισσότερο να προβαίνει σε πράξεις βίας έναντι συνανθρώπων μας, με κριτήριο το χρώμα του δέρματος, το θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο. Δεν έχουν θέση στην Ορθοδοξία οι πράξεις αυτές. Είναι όλοι τέκνα Θεού” είπε χαρακτηριστικά ο  Ν. Δένδιας.

Από την πλευρά της η χρυσή Αυγή χαρακτήρισε τον υπουργό “δικηγόρο των Εβραίων τοκογλύφων  και φίλο μασόνων” και τον προέτρεψε “να αφήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και την αυτοπροβολή και να ασχοληθεί με το τεράστιο πρόβλημα της εγκληματικότητας που μαστίζει την Πατρίδα μας”.