Με τη συμμετοχή Σαμαρά το B2B Networking Event

Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event).   Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στη Διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική "Ευρώπη 2020": Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος".  

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθ. Τσαυτάρης θα συμμετάσχουν και θα τοποθετηθούν στη Διεθνή εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι και ο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Αντ. Ταγιάνι.  

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι η ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική αγορά και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις, με επίκεντρο στους τομείς: αγροτικών προϊόντων / επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευών, ενέργειας, πληροφορικής / επικοινωνιών, φαρμακευτικών προϊόντων, τουρισμού.