Σύμβουλος Σαμαρά: Δεν έχω σχέση με τον Σόρος

Την απάντησή του στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και τον συνδέουν με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος δίνει μέσω επιστολής του ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Παναγιώτης Μίχαλος.

Ο κ. Μίχαλος υποστηρίζει πως δεν είχε και δεν έχει καμία σχέση με το fund του Τζορτζ Σόρος και πως συνεργάστηκε μαζί του μόνο από το 2002 μέχρι τις αρχές του 2004 και μόνο για προσέλκυση επενδύσεων στον κλάδο των ακινήτων στην Ελλάδα, και έκτοτε δεν έχει καμία επαγγελματική ή προσωπική σχέση μαζί του.

Νωρίτερα, όπως είχε αναφέρει το news.gr, στελέχη της Κουμουνδούρου σχολίαζαν πως το δημοσίευμα, που αρχικά ανέβηκε στο left.gr, το οποίο πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και το σχολίασε στο Τwitter ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Τσίπρα, Ν. Παπάς) αποδεικνύει ποιοι είναι εκείνοι που έχουν πραγματικά σχέσεις με διεθνείς κερδοσκόπους την ώρα μάλιστα που τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μας ξεπουλιούνται έναντι πινακίου φακής.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μίχαλου:

“Αγαπητοί Κύριοι,

Πληροφορήθηκα την, μετά από εξάμηνο, αναπαραγωγή λανθασμένων δημοσιευμάτων για το πρόσωπο μου.

Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με το fund του Soros. Συνεργαστήκαμε μόνο από το 2002 μέχρι αρχές 2004 και μόνο για προσέλκυση επενδύσεων στον κλάδο των ακινήτων/real estate στην Ελλάδα, κάτι που τότε ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για Έλληνα επιχειρηματία.

Έκτοτε ουδεμία σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, έχω μαζί του. Θα παρακαλούσα θερμά να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας.

Με εκτίμηση, Παναγιώτης Γ. Μίχαλος”.