Χριστοφιλοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κάνει αυτοκάθαρση

"Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναβρεί τις ρίζες του. Είναι ένα κίνημα, που θα πρέπει, στη σημερινή πολιτική ατζέντα, να ξαναβρεί τα ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, τα δικά του. Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κάνει αυτοκάθαρση. Το έχει κάνει, όχι όσο πολύ και όσο βαθιά θα έπρεπε... Μιλώ για συνολική κάθαρση, από ανθρώπους που αποτέλεσαν βαρίδια για την παράταξη" δήλωσε, στο "Πρώτο πρόγραμμα" της ΕΡΑ, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος.

Υπογράμμισε πως "ο διακύβευμα είναι να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση με καινούρια συμφωνία των εταίρων, μέρος της οποίας είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα μέτρα και το διακύβευμα είναι αυτή η τρικομματική κυβέρνηση να γίνει πιο αποτελεσματική και να έχει πιο προοδευτικό πρόσημο".

Σε ότι αφορά το χθεσινό επεισόδιο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος είπε: "Όσοι επιχειρούν να αναβιώσουν το 2007, όταν έχουν περάσει όχι απλώς αρκετά χρόνια, πολύ περισσότερα σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα της κρίσης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και η παράταξή μας, νομίζω ότι κάνουν πολύ μεγάλο λάθος...".