Καμμένος: Ο Σαμαράς γνώριζε το λάθος του ΔΝΤ

Για ακυρότητα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Real FM, ενώ κατήγγειλε ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γνώριζε από πριν για το λάθος του ΔΝΤ με τον πολλαπλασιαστή.

“Το λάθος του ΔΝΤ δείχνει ότι όλο το μνημόνιο 3 βασίστηκε σε λάθος στοιχεία. Αυτό το γνώριζε ο κ. Σαμαράς”, υποστήριξε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ακόμα ότι έχει παραβιαστεί η συνθήκη με την οποία μπήκε η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και σημείωσε πως πρέπει να γίνει διαγραφή ελληνικού χρέους, κάτι που όπως εκτιμά μπορεί να γίνει και χωρίς να αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ η χώρα.

Υπογράμμισε ακόμα πως, αν το κόμμα του ήταν στην κυβέρνηση, θα είχε συστήσει επιτροπή λογιστικού ελέγχου, για να εξακριβωθεί ποιο είναι το πραγματικό χρέος της χώρας, ενώ κατηγόρησε τη Γερμανία ότι επιχειρεί μία ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης.

Όσο για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε: “Η ύφεση απαιτεί άμεση πτώση των φορολογικών συντελεστών. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν. Παντού υπάρχουν λουκέτα. Αυτή η πολιτική θα οδηγήσει σε κατάσχεση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε”.