Καμμένος: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κόμμα

Κάλεσμα συνεργασίας στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ απηύθυνε μέσα από την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ζήτησε από τους Έλληνες να ενωθούν για να "αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο που έρχεται". "Εμείς κάνουμε κάλεσμα. Ζητάμε από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ αυτούς που πιστεύουν στο σύνθημα του Ανδρ. Παπανδρέου, από αυτούς που προέρχονται από την πατριωτική Αριστερά, να ενωθούν μαζί μας. Σας λέω ότι αυτή τη στιγμή γίνονται συνεργασίες. Όλα τα κινήματα που έρχονται κοντά μας, εμείς θέλουμε να διατηρήσουν την αυτονομία τους", είπε χαρακτηριστικά. Και διεμήνυσε προς εκείνους που αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ ότι: "Όποιος δεν αντέχει, δεν του κρατάμε καμία κακία".

Τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας τους με τη Χρυσή Αυγή. "Για μας η Χρυσή Αυγή είναι ένα νεοναζιστικό κόμμα. Δεν υπάρχει ποτέ περιθώριο συνεργασίας με τη Χ.Α.", είπε. Και διερωτήθηκε: "Είναι συνεργάτες της Χρυσής Αυγής οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του Γ. Παπανδρέου;", αναφερόμενος στο θέμα της κάλπης.