Σκουρλέτης: Ομάδα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Σαμαρά, τρομοκρατούν

Ως επικεφαλής ομάδας ακροδεξιών που τρομοκρατεί την κοινωνία περιγράφει τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι: "Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια επικίνδυνη ακροδεξιά πρακτική, ο Σαμαράς καλύπτει αυτή τη στιγμή μια πολιτική έντασης. Πρόκειται για παρακρατικές μεθόδους που συμβαίνουν πρώτη φορά από επίσημα κρατικά στελέχη. Είναι μια ομάδα ακροδεξιών με επικεφαλή τον Σαμαρά και τρομοκρατούν την κοινωνία".

Για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλου ο κ. Σκουρλέτης είπε πως: "Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου αλλά με την άθλια επιχείρηση προβοκάτσιας της ΝΔ και του κυβερνητικού εκπροσώπου".

Για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική είπε ότι έγινε δεκτός με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον Αμερικανό πρόεδρο.

"Ο Ομπάμα,τα τελευταία δυο χρόνια,έχει πει πράγματα αρκετά ριζοσπαστικά για τα δεδομένα της Αμερικής. Στην πολιτική της Αμερικής υπάρχει σαφώς ο ιμπεριαλισμός αλλά δεν είναι το βασικό στοιχείο".