Σε πλήρη εξέλιξη ο υπόγειος πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με τα μίντια

Ενορχηστρωμένη προσπάθεια εμπλοκής του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, στο σκάνδαλο με τη λίστα Λαγκαρντ, βλέπουν στην Κουμουνδούρου. Προσπάθεια με κέντρο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγ. Βενιζέλο, και διεκπεραιωτή επιχειρηματικά συμφέροντα που βρίσκονται πίσω από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Εμπλέκουν μάλιστα και δημοσιογράφο σε διευθυντική θέση σε μεγάλο κανάλι για τον οποίο σημειώνουν με νόημα ότι κάθε μέρα δίνει εντολές να υπάρχει αρνητικό ρεπορτάζ για τον κ. Παππά.

Άλλος δημοσιογράφος, με εντολή του κ. Βενιζέλου, έγραψε ότι ο κ. Παππάς συνάντησε τον κ. Διώτη, ισχυρίζονται στην Κουμουνδούρου. Ο εν λόγω δημοσιογράφος, σύμφωνα με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επί ημερών Βενιζέλου στο Οικονομικών διορίσθηκε στο γραφείο τύπου μεγάλης ΔΕΚΟ. Στόχος, λένε, είναι να κληθεί ο διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην προκαταρκτική για τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτό το στόχο εξυπηρετούσαν και οι δηλώσεις Βενιζέλου το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ότι ο Ν. Παππάς ήταν εκείνος που έδωσε στο δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη το επίμαχο στικάκι.

Στην προσπάθειά του αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει σύμμαχο συγκεκριμένα εκδοτικά και τηλεοπτικά συμφέροντα που δεν ξεχνάνε για παράδειγμα το tweet του κ. Παππά ότι δεν θα περάσει καλά η διαπλοκή με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ότι ο Α. Τσίπρας δεν πάει στο συγκεκριμένο κανάλι, εισήγηση που το εν λόγω κανάλι θεωρεί ότι έκαναν οι Ν. Παππάς και Π. Σκουρλέτης. Όλα λένε γίνονται επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το θέμα του δανείου του συγκεκριμένου καναλιού. Άλλωστε, "δεν είναι τυχαίο ότι από τη μέρα που εγκρίθηκε το εν λόγω δάνειο, άλλαξε και η συμπεριφορά του δελτίου στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ και θύμισε παλαιότερη συνέντευξη του Ευαγ. Βενιζέλου, όταν είχε αποκαλυφθεί πως είχε τη λίστα στο γραφείο του, στο οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πέρασε δύσκολες ώρες" σημειώνουν με νόημα στην Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας ότι πλέον βγαίνει λάδι ο κ. Βενιζέλος και όλες οι ευθύνες επιρρίπτονται στο δημοσιογράφο ή στην πηγή του που δημοσίευσαν τη λίστα και έγιναν η αιτία να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο απόκρυψής της.

Τέλος, από τα βέλη της Κουμουνδούρου δεν ξεφεύγει ούτε μεγαλομέτοχος του συγκεκριμένου μέσου, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των μεγαλοκαταθετών της λίστας Λαγκάρντ...