Σκανδαλίδης: Από τις χειρότερες κυβερνήσεις αυτή του Σαμαρά

Ομοβροντίες με το... καλημέρα από τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος μία μόλις ημέρα μετά την επιστροφή του στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, έβαλε κατά του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση Σαμαρά ως μία από τις χειρότερες που έχουν περάσει. Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι δεν έχουν εξαληφθεί πολλές από τις βασικές διαφωνίες του με την ηγεσία της Ιπποκράτους, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη θέση του για αποστασιοποίηση του ΠΑΣΟΚ από την τρικομματική κυβέρνηση.

Αναφορικά με την κριτική του στην κυβέρνηση Σαμαρά, ο Κ. Σκανδαλίδης επισήμανε ότι οι διαφωνίες του εστιάζονται στην καθημερινή άσκηση της διακυβέρνησης, και όχι στην αντιμετώπιση των μεγάλων ζητημάτων που έκριναν και την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Από τα πυρά του κ. Σκανδαλίδη δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο χαρακτήρισε "ηθικολόγο εισαγγελέα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σκανδαλίδης παρείχε πλήρη κάλυψη στον πρόεδρο του κόμματος, Ευ. Βενιζέλο, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την εμπλοκή του ονόματός του σε ενδεχόμενες πολιτικές και ποινικές ευθύνες. "Ο υποψήφιος πρωθυπουργός καταλογίζει ανύπαρκτες ποινικές ευθύνες στον Βενιζέλο, και για να παίξει πολιτικό παιχνίδι συναγελάζεται με πολιτικές δυνάμεις, όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή που υποτίθεται ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του" σημείωσε χαρακτηριστικά.