“Αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος η απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ”

Για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος λόγω της απόκρυψης των στοιχείων της λίστας Λαγκάρντ έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουικ, σε σημερινές του δηλώσεις από τη Σάμο.

Ο κ. Κουικ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αποκαλύψει αν τον είχε ενημερώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ επί κυβερνήσεως Παπαδήμου. “Εάν ναι, τότε έχει τις ίδιες ευθύνες απόκρυψης. Εάν όχι, τότε πώς συγκυβερνά τώρα μαζί του;”, σημείωσε.

Ο κ. Κουικ τόνισε ακόμα ότι δεν μπορεί να μένει έξω από το κάδρο των ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι πολιτικές ευθύνες έχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ειδικά μάλιστα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Τέρενς Κουίκ υποστήριξε ότι απέκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ σε δύο προεκλογικές περιόδους και διερωτήθηκε: “Εάν ο κόσμος γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η λίστα, θα ψήφιζε όπως ψήφισε; Μήπως έχουμε και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από την απόκρυψη ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, που σίγουρα θα επηρέαζε την προεκλογική περίοδο;”.