Σαμαράς: Θα τα καταφέρουμε

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ελπίδα και την αισιοδοξία ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ανήμερα των Φώτων. “Θα τα καταφέρουμε”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

“Θέλω να στείλω μήνυμα: η δύναμη του ελληνικού λαού, η επιχειρηματικότητα του Έλληνα και η αισιοδοξία και η ενότητα που υπάρχει σήμερα, ήταν ανέκαθεν τα εφόδια που μας έδωσαν προκοπή και ευημερία. Και θα μας δώσουν και πάλι”, ανέφερε ο πρωθυπουργός μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων που παρακολούθησε στον Πειραιά.

“Σήμερα ανήμερα των Φώτων, η ευχή που μας δώσανε και η δύναμη που πήραμε από την τελετή και τον αγιασμό των υδάτων μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε”, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Στην ευθύνη της κυβέρνησης και των πολιτικών και στην υποχρέωση για διαφάνεια αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. 

“Σε κρίσιμες μέρες που η κοινωνία δοκιμάζεται και ο κόσμος σηκώνει το βαρύ φορτίο της κρίσης εμείς οι πολιτικοί που εκπροσωπούμε την κυβέρνηση, οφείλουμε να μιλάμε με τις πράξεις μας, έχουμε την υποχρέωση να αγωνιζόμαστε για τη διαφάνεια και διαφθορά να λάμπει παντού και πάντα το φως. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά” αναφέρει στο μήνυμα της.