Ο Άγιος Βασίλης, τα κλαψουρίσματα και οι κουκουλοφόροι

Νέα κόντρα μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε μετά την επέμβαση στη Βίλα Αμαλία.

"Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες' τονίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση και σημειώνει: "Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι ένα χώρος που βρίσκεται για χρόνια στο στόχαστρο των νεοναζί,εκκενώνεται μια μέρα μετά την καταψήφιση από την τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τη Χρυσή Αυγή,της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για διελεύκανση του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ. Aπ'ότι φαίνεται ανάμεσα σε κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή,οι "χάρες" επιστρέφονται. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει"

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε άμεση αντίδραση με σκληρές εκφράσεις. "Οι κουκουλοφόροι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το κάλεσμά τους να καεί η Αθήνα και οι περιουσίες των Ελλήνων έπεσε στο κενό, τώρα "κλαψουρίζουν", επειδή η ΕΛ.ΑΣ. εφάρμοσε το νόμο και εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους, τη βίλλα Αμαλία.
Για ένα μπορούν οι υπερασπιστές της ανομίας να είναι βέβαιοι: «Ότι η τρομοκρατία, σαφώς και δεν θα περάσει»" τονίζει η ΝΔ.

Απάντηση στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος, στην οποία αναφέρει: "Να ευχηθούμε ο Άγιος Βασίλης να φέρει λίγη περισσότερη σοβαρότητα και έμπνευση στα Γραφεία Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη που θεωρούν ότι με εμφυλιοπολεμικού κλίματος ανακοινώσεις θα κατορθώσουν να ξεχάσει η κοινωνία έστω και λίγο τις συνέπειες της μνημονιακής βαρβαρότητας, καθώς και να κρύψουν την κοινωνική τους απομόνωση".