Ένωση Κεντρώων: Απέραντο χάος η Ελλάδα, χρειάζεται σκληρή δουλειά

"Καλό θα ήταν να ίσχυαν αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας αλλά δυστυχώς δεν ισχύουν", σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

«Οι συγκεκριμένοι πυλώνες είναι απλώς στόχοι οι οποίοι στην πράξη δεν έχουν επιτευχθεί. Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο χάος και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ισορροπήσουμε. Καλό θα ήταν να ίσχυαν αυτά που είπε ο κ. Τσίπρας αλλά δυστυχώς δεν ισχύουν», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος, σχολιάζοντας τις σημερινές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα.

«Από την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ φτάνουμε στις μικρές ρυθμίσεις διευκόλυνσης. Ελπίζουμε σύντομα να ακούσουμε και την κατάργηση του φόρου αυτού, όπως άλλωστε είχε τάξει και ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν και κέρδισε τις εκλογές», δήλωσε ο ίδιος αναφορικά με την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ, ενώ σε σχόλιό του για τα περί “Σχεδίου Χ” ανέφερε:

«Ο κ. Βαρουφάκης συνέχισε την οικονομική διάλυση της Ελλάδας λόγω των αυταπατών και των ιδεοληψιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτά αθροίζονται στην τεράστια οικονομική καταστροφή που είχε ήδη υποστεί η χώρα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις λόγω τις διατήρησης του πελατειακού κράτους και των αμέτρητων παθογενειών. Όλοι φταίνε!».