Παραιτήθηκε ο Χάρης Θεοχάρης

Εγκαταλείπει τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου

Παραιτήθηκε από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού ο Χάρης Θεοχάρης. Η κίνησή του μπορεί ενδεχομένως να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο δοκιμαζόμενο κόμμα, που κλυδωνίζεται λόγω... δημοσκοπήσεων αλλά και της ιδιαίτερης εύνοιας συγκεκριμένων στελεχών του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην επιστολή παραίτησής του ο Χάρης Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν πάρθηκαν "αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού".

«Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις. Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του".

Η... απάντηση του Ποταμιού

Αναμενόμενη εξέλιξη θεωρούν στο Ποτάμι την αντικατάσταση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, από την οποία παραιτήθηκε.

«Ετσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι» σχολίασαν από τη Σεβαστουπόλεως, ανεξάρτητα από την επιλογή του βουλευτή του Ποταμιού.

Με απόφασή του, ο Σταύρος Θεοδωράκης όρισε ως νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μαζί με τον Σπύρο Δανέλλη, τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά.