Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ θα ανέβει μαζί με τη χώρα

Επί παντός επιστητού τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) όλης της Αττικής.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι “δεν υπάρχει άλλη συγκροτημένη και υπεύθυνη λύση από αυτήν που ακολουθήσαμε”, εκτοξεύοντας τα βέλη του προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης. “Βρείτε τις ομοιότητες και τις κοινές αξίες ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες για να δείτε πού μπορεί να βαδίσει η χώρα με τη συμμαχία αυτή”, σχολίασε, ενώ σχετικά με την άνοδο της φασιστικής βίας τόνισε: “Δεν δεχόμαστε τον ξενοφοβικό, ρατσιστικό λόγο και τη βία που διαχέει, ούτε την υποκατάσταση των μηχανισμών του κράτους”. Ζήτησε ακόμα τη στήριξη της αντιρατσιστικής πορείας που οργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο.

Σχετικά με το φορολογικό νομοσχέδιο υποστήριξε ότι “οι προσπάθειές μας απέδωσαν σε ό,τι αφορά τις οικογένειες με παιδιά, τους νέους ανέργους και τους αγρότες”, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση ταμείου αλληλεγγύης γενεών από τα έσοδα από υδρογονάνθρακες, με την οποία ο πρόεδρος της παράταξης εκτίμησε ότι θα δοθεί μία βαθιά ανάσα στα ασφαλιστικά ταμεία.

Αναφερόμενος τέλος στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για “νέα δυναμική” που αποκτά το κόμμα, λόγω της οποίας κάποιοι νιώθουν άβολα και αντιδρούν, και υπογράμμισε: “Το ΠΑΣΟΚ θα ανέβει μαζί με τη χώρα και αυτό είναι κάτι που κάποιοι δεν θέλουν”.