Ευ. Βενιζέλος: Ανόητες οι επιθέσεις κατά του ΠΑΣΟΚ

"Ανόητες και τυφλές" χαρακτήρισε ο Ευ. Βενιζέλος τις επιθέσεις που δέχεται το ΠΑΣΟΚ. Όπως ανέφερε μιλώντας στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, Α' & Β' στη Θεσσαλονίκη: "Οι επιθέσεις κατά του ΠΑΣΟΚ είναι τυφλές και ανόητες. Όσοι μας κτυπούν ουσιαστικά κτυπούν τη σταθερότητα της κυβέρνησης και της χώρας".

Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε πως: "Οι πολίτες δεν φεύγουν από την παράταξη. Τηρούν στάση αναμονής για να δουν τι θα γίνει με την παράταξη", ενώ πρόσθεσε πως: "Δεν μπορεί η Ελλάδα να ζει στο ρυθμό του μνημονίου και να νομίζει ότι όλα υπαγορεύονται απ´ έξω. Το κράτος έπρεπε μόνοι μας να το φτιάξουμε".

Επέμεινε πως: "Η λύση είναι να πάει καλά η χώρα. Έτσι θα πάει καλά και το ΠΑΣΟΚ. Και η χώρα θα πάει καλά. Αυτό είναι βέβαιο".

Επίσης άφησε αιχμές για τη στάση Σαμαρά απέναντι στους μικροομολογιούχους σημειώνοντας:: "Οι μικροομολογιούχοι αδικήθηκαν. Δυστυχώς δεν μας άκουσαν όταν λέγαμε τι έπρεπε να κάνουν. Άκουσαν τις εύκολες λύσεις και τα μεγάλα λόγια".

Στο στόχαστρο του βρέθηκε ο Α. Τσίπρας για τον οποίο είπε: "Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι προτροπές να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Αργεντινής. Τώρα που η χώρα κινδυνεύει πάλι με χρεοκοπία, τι λένε;"