Τζιτζικώστας: Θα φέρω πίσω τους ψηφοφόρους που έχασε η ΝΔ

Δεν μπορεί «η πρώτη φορά αριστερά» να ασκεί τέτοια φοροεπιδρομή, δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. 

Ο  υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνσηση για ανικανότητα και ιδεοληψίες, ενώ αναφερόμενος στην προστασία της πρώτης κατοικίας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να μη χαθεί κανένα σπίτι, γιατί δεν το θέλει κανείς, ούτε η αγορά, ούτε οι τράπεζες, ούτε η κοινωνία. 

Σύμφωνα με τον κύριο Τζιτζικώστα, ο κος Τσίπρας κυριαρχεί αυτή τη στιγμή λόγω της απουσίας της ΝΔ στην κοινωνία.

Αναφερόμενος στα εσωτερικά της ΝΔ, τόνισε ότι "πρέπει πρώτα να αλλαξει τον εαυτό της, για να πείσει ότι μπορεί να αλλάξει και τη χώρα" και εκτίμησε ότι ο ίδιος μπορεί να επαναπατρίσει τα 2 εκατ. ψηφοφόρους που έχασε τα τελευταία χρόνια η παράταξη. 

"Κάνω κριτική στη ΝΔ για να βελτιωθούμε" δήλωσε ο κος Τζιτζικώστας ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε: "Θέλω να σπάσω τις συμφωνίες που υπάρχουν κάτω από το τραπέζι και αν υπάρχουν. Δίνουμε λόγο, ρόλο και ευθύνη στα στελέχη μας. Θα μπουν θητείες σε όλους από τον ίδιο τον αρχηγό και απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά". 

Τέλος θετικός εξακολουθεί να εμφανίζεται ο κος Τζιτζικώστας στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ αρκεί όπως λέει να είναι παρόντες όλοι οι υποψήφιοι.