Νικολόπουλος: Κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν θα γίνω ποτέ!

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Την αυτόνομη κάθοδό του στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, προανήγγειλε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο ίδιος επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης και στις πρωινές εκπομπές για την κριτική που του ασκήθηκε και αναρωτήθηκε εάν θα τον καλέσουν κάποια στιγμή στο στούντιο για να μιλήσει. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ίδιος απευθύνεται στους 1.832.853 πολίτες που δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και όχι μόνο σε αυτούς. Τόνισε ότι ανοίγει την αγκαλιά του στις αδύναμες λαϊκές τάξεις. 

"Θα προσπαθήσω να συνδεθώ με τα αντίστοιχα κόμματα στην Ευρώπη όσα έχουν δημοκρατικές αξίες", ανέφερε μεταξύ άλλων. 

"Θα σταθώ απέναντι στη διαφθορά και στη διαπλοκή χωρίς να υπολογίσω το κόστος. Πρέπει να πληρώσουν οι λίγοι. Οι πολλοί δεν έχουν να πληρώσουν", συμπλήρωσε.

"Εμείς είμαστε η μικρή δύναμη που έδωσε τη δυνατότητα στους ΑΝΕΛ να μπουν στην Βουλή", πρόσθεσε, ενώ όπως είπε: "Κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν θα γίνω ποτέ". 

Προανήγγειλε μεταξύ άλλων ότι θα παραμείνει βουλευτής και μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας, ως συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ, χωρίς να δεσμεύεται για τις δικές τους αποφάσεις και συνεργασίες. "Το έχω καταστήσει σαφές αυτό", είπε ο κύριος Νικολόπουλος. 

Σε άλλο σημείο της ομιλία του έστρεψε τα βέλη του προς την κυβέρνηση, λέγοντας: "Δεν έχουν θέση οι λεκιασμένοι υπηρέτες της ολιγαρχίας που έβαζαν υπογραφή ως υπουργοί, αδιαφορώντας για τις συνέπειες".