Στο στόχαστρο ο Παπαμιμίκος μετά την εμπλοκή στην υπόθεση Γεωργιάδη

Σε εσωκομματική σύγκρουση εξελίσσεται η κίνηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας να αποκλείσει τον Άδωνι Γεωργιάδη από την τετράδα των υποψηφίων, γεγονός, το οποίο όπως εκτιμούν συνεργάτες του κυρίου Μεϊμαράκη, εξέθεσε την παράταξη.

Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας του 'Αδωνι Γεωργιάδη και την απόφαση της ΚΕΦΕ αναφέρουν τα εξής:

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του».

Όπως ανέφερε αναλυτικά ο κύριος Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.:

"Επ’ ευκαιρία, θα ήθελα να σας τονίσω ότι η εφορευτική επιτροπή που έχει αναλάβει τις εκλογές, η οποία είναι πλήρως αυτόνομη, παίρνει αποφάσεις που μπορούμε και να διαφωνούμε ή να συμφωνούμε και κατά τη γνώμη μου, πήρε λάθος απόφαση χθες, με ενημερώνουν ότι μετά από μια συνεννόηση και συζήτηση έκανε δεκτή και την αίτηση του εκλεκτού φίλου και συναδέλφου του Άδωνι του Γεωργιάδη. Σας το λέω γιατί είμαστε πολιτικό κόμμα, είμαστε πολιτικός οργανισμός και δεν μπορεί η τυπολατρία, οι προθεσμίες να ξεπερνούν τα όποια πολιτικά κριτήρια υπάρχουν. Και θέλω να τονίσω ότι οι συνυποψήφιοι όλοι είχαμε δώσει από την αρχή την έγκριση μας για να υπάρχει αυτή η υποψηφιότητα. Δυστυχώς η ΚΕΦΕ πήρε τη δικιά της απόφαση, η οποία δεν με εκφράζει και πρέπει να σας πω ότι και με τον Πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω μαζί του δια ζώσης και από τηλεφώνου από την Κυριακή των εκλογών"