Γεννηματά: Στο ΠΑΣΟΚ η τρίτη εντολή, όχι στη Χρυσή Αυγή

Την αισιοδοξία της ότι στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι τρίτο κόμμα και δεν θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή εξέφρασε από τη Λάρισα η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας της.

“Στο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγραφεί η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα”, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

“Η δική μας στόχευση είναι με δύναμη από τη δύναμη της κοινωνίας, να διαδραματίσουμε τον κρίσιμο, καταλυτικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση. Όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και τη Ευρωζώνη έχουμε χρέος να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας, με ορίζοντα τετραετίας”, ανέφερε η κ. Γεννηματά, και κατέληξε:

“Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας. O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στο κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή!”.